Pozavarovanje

Sava Re je največja pozavarovalnica s sedežem v centralni in vzhodni Evropi.

Smo javna delniška družba.

Po velikosti smo srednje velika pozavarovalnica, ki deluje na globalnem trgu. Imamo preko 80 zaposlenih, ki se nahajajo v centralni pisarni v Ljubljani. Pozavarujemo vse zavarovalne vrste, vodimo in sledimo tako proporcionalne kot neproporcionalne pozavarovalne pogodbe, in našim strankam ponujamo:

  • zmogljivost
  • nadomestilo za dodatni kapital
  • katastrofalna kritja
  • ustvarjalnost.

Imamo bonitetno oceno od S&P in A.M. Best. Naše poglavitne prednosti so poznavanje trga v širši regiji, zanesljivost, odzivnost, prožnost, predanost delu in finančna moč.

Posvetujte se z našim pozavarovalnim timom.

Sava Re je na mednarodnih trgih prisotna že 40 let in nudi celoten nabor pozavarovalnih kritij. Naše glavno vodilo je dolgoročno sodelovanje z našimi partnerji, da skozi dobro in slabo skupaj dosežemo cilje, ki smo si jih zastavili.

Sprejeta tveganja razpršimo globalno, saj delujemo na vseh kontinentih. Trenutno imamo prek 300 strank v več kot 100 državah. Pri tem se osredotočamo na tiste države in zavarovatelje, ki svojo pozavarovalno zaščito gradijo na podlagi dolgoročnega sodelovanja in s katerimi nas povezujejo skupne značilnosti.

Imamo mlad in dinamičen tim, ki šteje 17 članov. Potujemo po celem svetu in skrbimo, da se z našimi partnerji srečamo vsaj enkrat letno, ali na sedežu firme ali na lokalnih konferencah. Verjamemo, da se dolgoročni poslovni odnos lahko gradi samo skozi dobro medsebojno poznavanje in zaupanje.

Prednost dajemo naslednjim zavarovalnim vrstam: premoženjska, gradbena, pomorska in energija.

Preglejte našo zadnjo brošuro.