S sedežem v Sloveniji in prisotnostjo na številnih svetovnih trgih boste dobili priložnost potovati ter biti povezani z mnogimi jeziki in kulturami.

 • Sodelujemo z več kot 100 trgi sveta in zaposlenim omogočamo vpetost v mednarodni pozavarovalni trg.
 • Kot zavarovalniška skupina delujemo v šestih državah regije, s katerimi so naši zaposleni v stalnih poslovnih stikih.
 • Smo visoko izobražen, razgledan in ambiciozen kolektiv, ki neprestano išče nove priložnosti za rast.
 • Delo z drugimi družbami v skupini in v njih vselej ponuja nove priložnosti za sodelovanje in rast.

Razvijali boste svoje zmogljivosti, gradili trdne odnose s partnerji in strankami ter sodelovali v aktivnostih, ki izboljšujejo družbo in okolje.

 • Negujemo povezovalno in timsko naravnano kulturo podjetja, ki vodi do dobrih odnosov, medsebojnega spoštovanja in tesnega sodelovanja.
 • Pri zaposlenih spodbujamo poklicno rast in željo po novem znanju ter nagrajujemo proaktivnost.
 • Kot podjetje neprestano rastemo in se izpopolnjujemo, s čimer zaposlenim ponujamo veliko priložnosti za karierni in osebni razvoj.
 • Z družbeno odgovornimi aktivnostmi in projektom »Srce za svet« skrbimo za prihodnost našega planeta.

Smo podjetje, v katerem vladata odprta komunikacija in sočuten odnos. Spodbujamo vas, da prispevate k uspehu skupine, in tako boste z njo rasli tudi vi.

 • Razvijamo in krepimo različne komunikacijske kanale ter spremljamo potrebe naših zaposlenih, in sicer empatično in ciljno usmerjeno.
 • Sodelavci smo še posebno ponosni na kolegialni odnos ter medsebojno pomoč in podporo.
 • Zaposleni uživamo polno podporo in zaupanje vodstva, kar se kaže v veliki stopnji samostojnosti in odgovornosti.
 • Dobro delo vedno prepoznamo in ustrezno nagradimo.

Prožne oblike dela in različna napredovanja vam omogočajo, da uravnotežite svoje osebne in karierne cilje.

 • S prilagodljivim delovnim časom in možnostjo dela od doma lahko zaposleni brez skrbi usklajujejo svoje delo, družino, prostočasne aktivnosti in ambicije.
 • Delo je vedno zanimivo in dinamično, saj je organizirano z možnostjo dela na različnih zanimivih projektih, kjer spodbujamo timsko sodelovanje.
 • Slišimo in sprejemamo predloge in ideje zaposlenih za izboljšanje procesov, produktov ali delovnega okolja.
 • Vsi zaposleni rastemo s poslom in čutimo veliko pripadnost podjetju, ki nam zna prisluhniti in nam ponuja nešteto priložnosti za razvoj.

Prilagodljiv delovni čas

Zavedamo se, da ima vsak zaposleni svoj delovni ritem, zato vsem omogočamo t. i. drseči delovni čas, kar pomeni, da sta uri prihoda in odhoda gibljivi. Tako lahko zablestijo tisti, ki radi pridejo v pisarno zgodaj, in tisti, ki so produktivnejši popoldne.

Delo na domu

Delo na domu je možnost, ki jo izkoristi veliko zaposlenih, kadar želijo svoje delo opraviti v domači pisarni ali preprosto zamenjati lokacijo. To zaposlenim omogoča lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, zmanjševanje stresa in povečanje učinkovitosti pri opravljanju dela.

Dan za zdravje

Dan za zdravje je dodaten prost dan, ki zaposlene spomni, kako pomembno je najprej poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Ta dan potekajo različne športne in druge dejavnosti, ki so poleg naložbe v zdravje tudi odlična priložnost za sproščeno druženje s sodelavci.

Športne dejavnosti

Spodbujamo gibanje, zato so športne dejavnosti del naše kulture. Organiziramo veliko druženj ob športu in športnih igrah skupine, se udeležujemo organiziranih treningov ter tako krepimo zdravje, dobro počutje in duha sodelovanja.

Strokovna izobraževanja

V znanju je moč, zato zaposlenim omogočamo različna usposabljanja in izobraževanja. Za vse zaposlene letno organiziramo številna strokovna in splošna izobraževanja ter jim omogočamo udeležbo na zunanjih strokovnih izpopolnjevanjih.

Staršem prijazne ugodnosti

Staršem prvošolčkov skladno z zakonom zagotavljamo dodaten dan dopusta na prvi šolski dan, staršem s pravico do nege in varstva otrok pa delo s krajšim delovnim časom. Otroke vsako leto obdari dedek Mraz, novopečene starše pa v porodnišnici pričaka telegram.

Dogodki za zaposlene

Vsako leto organiziramo številne dogodke za zaposlene, ker krepijo ekipni duh in izboljšujejo medsebojne odnose. Ne pozabimo pa niti na rojstne dneve, obletnice in druge posebne dogodke. Skupaj stopimo tudi, ko življenje pokaže zobe.

Ugodna zavarovanja

Zelo dobro vemo, da je življenje nepredvidljivo, zato zaposlenim omogočamo ugoden dostop do posameznih zavarovanj. Vključijo se lahko v različna kolektivna zavarovanja oz. ugodneje sklenejo individualna zavarovanja pri naših odvisnih družbah.

Počitniške zmogljivosti

Ker je oddih potreben, da se zaposleni spet napolnijo z energijo in okrepijo delovni zagon, jim vse leto omogočamo ugodno uporabo počitniških zmogljivosti. Na voljo sta dve počitniški enoti, apartma v Bohinju in apartma v Karigadorju na Hrvaškem.

Utrinki naših aktivnosti in ugodnosti

V Savi Re se zavedamo, da so zaposleni srce podjetja, zato zdravje in dobro počutje nista le na papirju zapisani vrednoti, ampak sta tudi udejanjeni v številnih aktivnostih in ugodnostih. Želimo namreč, da naše sodelavke in sodelavci najdejo med njimi kaj zase ter tako živijo bolje in bolj zdravo.

Povežite se z nami Sava ReZavarovalna skupina Sava

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

{{zavText}}

Prijava škode

SKLENITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}