Strokovni sodelavec za finance v Poslovnem centru za finančno poslovanje in upravljanje finančnih naložb, Področje spremljave finančnega poslovanja

Ponujamo vam delo v dinamičnem, ustvarjalnem in prijaznem delovnem okolju z mednarodno komponento, z možnostjo dela od doma in možnostjo strokovnega usposabljanja in izobraževanja.

K sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto strokovni sodelavec za finance (m/ž) v Poslovnem centru za finančno poslovanje in upravljanje finančnih naložb, Področje spremljave finančnega poslovanja.

 

Področje dela vključuje:

  • sodelovanje pri pripravi naložbene politike, planiranju denarnih tokov, finančnih prihodkov in odhodkov ter spremljanje realizacije,
  • evidentiranje podatkov o finančnih transakcijah in naložbah v informacijski sistem,
  • priprava in ažuriranje internih aktov s področja finančnega poslovanja in upravljanja finančnih naložb,
  • kontrola naložbenih limitov,
  • priprava internih in eksternih poročil o naložbah, vključno s področjem trajnosti,
  • sodelovanje pri optimizaciji procesa poročanja in spremljave (avtomatizacija),
  • opravljanje sorodnih del in nalog, ki so povezane z deli in nalogami po tem opisu, če tako določi nadrejeni.

 

Kandidat mora imeti višjo/visokošolsko strokovno oziroma izobrazba univerzitetnega programa (1. bolonjska stopnja) ekonomske ali druge ustrezne smeri ter vsaj 1 leto delovnih izkušenj.

Od vas pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika ter znanja in izkušnje s finančnega področja. Zaželena so znanja in izkušnje uporabe podatkovnih baz in vzpostavitve  in uporabe naprednih BI orodij za spremljavo in poročanje. Zaželena so znanja in izkušnje uporabe podatkovnih baz in uporabe BI orodij za spremljavo in poročanje ter znanja iz področja trajnosti.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s polnim delovnim časom ter poskusno dobo 6-ih mesecev.

Če želite svoje izkušnje in znanje deliti z nami,  ste sposobni sodelovanja in komuniciranja, odzivanja na spremembe, ste natančni in zanesljivi, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom in opisom dosedanjih poklicnih uspehov.

Vloge pričakujemo do 16. 12. 2022 po elektronski pošti na naslov: kariera@sava-re.si, s pripisom Strokovni sodelavec za finance v Poslovnem centru za finančno poslovanje in upravljanje finančnih naložb, Področje spremljave finančnega poslovanja.

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

{{zavText}}

Prijava škode

SKLENITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}