Izredni ukrepi zaradi virusa COVID-19   Preberite več  

Uprava

Marko Jazbec

Marko Jazbec,
predsednik uprave bio

Marko Jazbec je prevzel vodenje uprave Save Re maja 2017. Ima večletne izkušnje z vodilnih in vodstvenih mest: v Banki Slovenije, SKB banki, d. d., Drogi Kolinski, d. d., Intereuropi, d. d., NLB, d. d., in Hotelih Bernardin, d. d. Do sredine julija 2016 je vodil Slovenski državni holding.
Prav tako ima dragocene izkušnje iz korporativnega upravljanja bank in podjetij, deloval pa je tudi na področjih upravljanja portfeljev vrednostnih papirjev, upravljanja tveganj, zakladništva, podjetniških financ in korporativnega bančništva.
Marko Jazbec je univerzitetni diplomirani ekonomist (Univerza v Ljubljani).

telefon: 01 47 50 200
e-pošta:

Jošt Dolničar

Jošt Dolničar,
član uprave bio

Jošt Dolničar je v Savi Re zaposlen od leta 2006, najprej kot pomočnik uprave za podporo hčerinskim družbam, od decembra 2008 pa kot član uprave, pristojen za upravljanje strateških naložb v odvisne družbe in procesne informacijske tehnologije. Od avgusta 2016 do maja 2017 je vodil upravo Save Re.
Pred prihodom v Savo Re je bil devet let zaposlen v Zavarovalnici Triglav, d. d., nazadnje kot izvršni direktor za premoženjska zavarovanja.
Jošt Dolničar je univerzitetni diplomirani pravnik (Univerza v Ljubljani).

telefon: 01 47 50 200
e-pošta:

Srečko Čebron

Srečko Čebron,
član uprave bio

Srečko Čebron je član uprave Save Re odgovoren za pozavarovalne posle in aktuariat od februarja 2009. Pred tem je bil osem let član uprave Zavarovalnice Maribor, d. d.
Pretežno mednarodne izkušnje v zavarovalništvu je med drugim nabiral v nekdanji Zavarovalnici Tilia, d. d.; zavarovalnici Unipol v Milanu, Bologni in Moskvi; v združenju zadružnih in vzajemnih zavarovalnic ICMIF iz Manchestra in zavarovalnici Euresap iz Lizbone. Zavarovalniško kariero je začel v zavarovalnici Generali v Trstu.
Srečko Čebron je na Univerzi v Trstu pridobil naziv diplomiranega inženirja rudarstva.

telefon: 01 47 50 200
e-pošta:

mag. Polona Pirš Zupančič

mag. Polona Pirš Zupančič,
članica uprave bio

Polona Pirš Zupančič je članica uprave Save Re od januarja 2018. V njej je odgovorna za korporativne finance in kontroling, računovodstvo, upravljanje tveganj ter odnose z vlagatelji.
Svojo poklicno pot je začela prav v Savi Re leta 1999. Od leta 2009 je vodila sektor za korporativne finance in kontroling kot izvršna direktorica. Poleg dolgoletnih izkušenj s sklepanjem pozavarovanj prinaša v upravo bogate izkušnje z vodenjem in sooblikovanjem za družbo in skupino najzahtevnejših projektov strateškega pomena.
Polona Pirš Zupančič je magistrica ekonomskih znanosti (Univerza v Ljubljani).

telefon: 01 47 50 200
e-pošta:

 

Kontakt

e-pošta: