Gibanje vrednosti delnice

Zadnja posodobitev 2015-8-3, 12:37
Podprto s strani www.mojdenar.com

O družbi

Pozavarovalnica Sava, d.d. deluje na področju pozavarovanja že več kot trideset let in sodi med srednje velike pozavarovalnice na prostoru srednje in vzhodne Evrope. Pozavarovalne storitve nudimo domačim in tujim zavarovalnicam po vsem svetu.

 

V preteklih štirih letih smo vstopili še na zavarovalniški trg in svojo mrežo razširili na jugovzhodni Balkan ter oblikovali močno zavarovalniško skupino.

naprej ›

Zadnja novica

Bonitetna agencija Standard & Poor’s Pozavarovalnici Sava, .d.d., nadgradila bonitetno oceno na A- s stabilno srednjeročno napovedjo

četrtek, 30.7.2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in Zakona o trgu finančnih instrumentov družba Pozavarovalnica Sava, d.d., Dunajska 56, 1000 Ljubljana objavlja naslednje obvestilo:  Po svojem rednem letnem pregledu je bonitetna agencija Standard &...

več ›

AKTUALNO!

»Narodnogospodarski stroški znižanja terjatev nezavarovanih upnikov v postopku reševanja in rekonstruiranja bank« avtor: Velimir Bole, EIPF d.o.o.

V zvezi z aktualnimi dogajanji na temo podrejenih finančnih instrumentov in zaradi povpraševanja zainteresiranih javnosti omogočamo vsem zainteresiranim vpogled v analizo, ki jo je pripravil g. Velimir Bole iz Ekonomskega Instituta v Ljubljani.