Gibanje vrednosti delnice

Zadnja posodobitev 2015-7-3, 12:05
Podprto s strani www.mojdenar.com

O družbi

Pozavarovalnica Sava, d.d. deluje na področju pozavarovanja že več kot trideset let in sodi med srednje velike pozavarovalnice na prostoru srednje in vzhodne Evrope. Pozavarovalne storitve nudimo domačim in tujim zavarovalnicam po vsem svetu.

 

V preteklih štirih letih smo vstopili še na zavarovalniški trg in svojo mrežo razširili na jugovzhodni Balkan ter oblikovali močno zavarovalniško skupino.

naprej ›

Zadnja novica

Sprememba deleža vrednostnih papirjev člana uprave v osnovnem kapitalu izdajatelja

sreda, 24.6.2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana ter 117./4 in 124. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov (ZTFI, Ur. L. RS, št. 67/07) Pozavarovalnica Sava, d.d., Dunajska 56, 1000 Ljubljana objavlja naslednje obvestilo: Dne 24. 6.

več ›

AKTUALNO!

»Narodnogospodarski stroški znižanja terjatev nezavarovanih upnikov v postopku reševanja in rekonstruiranja bank« avtor: Velimir Bole, EIPF d.o.o.

V zvezi z aktualnimi dogajanji na temo podrejenih finančnih instrumentov in zaradi povpraševanja zainteresiranih javnosti omogočamo vsem zainteresiranim vpogled v analizo, ki jo je pripravil g. Velimir Bole iz Ekonomskega Instituta v Ljubljani.