Gibanje vrednosti delnice

Zadnja posodobitev 2015-5-28, 12:14
Podprto s strani www.mojdenar.com

O družbi

Pozavarovalnica Sava, d.d. deluje na področju pozavarovanja že več kot trideset let in sodi med srednje velike pozavarovalnice na prostoru srednje in vzhodne Evrope. Pozavarovalne storitve nudimo domačim in tujim zavarovalnicam po vsem svetu.

 

V preteklih štirih letih smo vstopili še na zavarovalniški trg in svojo mrežo razširili na jugovzhodni Balkan ter oblikovali močno zavarovalniško skupino.

naprej ›

Zadnja novica

Obvestilo o sklepih skupščine

četrtek, 28.5.2015

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje uprava Pozavarovalnice Sava, d.d., Ljubljana objavlja sklepe 30. skupščine, ki je potekala 28. 5. 2015 z začetkom ob 13. uri v dvorani Plečnik hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za...

več ›

AKTUALNO!

»Narodnogospodarski stroški znižanja terjatev nezavarovanih upnikov v postopku reševanja in rekonstruiranja bank« avtor: Velimir Bole, EIPF d.o.o.

V zvezi z aktualnimi dogajanji na temo podrejenih finančnih instrumentov in zaradi povpraševanja zainteresiranih javnosti omogočamo vsem zainteresiranim vpogled v analizo, ki jo je pripravil g. Velimir Bole iz Ekonomskega Instituta v Ljubljani.